Tilskuer.jpg
 

tilskuer til spar kron 1/4 Jernmand

Ved et et triathlonstævne bliver deltagerne ofte sendt langt væk, specielt på cyklingen. Det er også tilfældet her, men specielt på svømmeturen og løbet er der gode muligheder for at heppe lige præcis på din favorit. På nedenstående kort kan de gode "heppe" pladser ses. Ved svømningen er det muligt, at stå på 3 broer og langs Gudenåen. På cykelruten forsvinder deltagerne desværre hurtigt fra stævneområdet, men der vil være en mellemtid ved vendepunktet.

Det vil ikke være muligt, at komme helt op til svømmestarten, da deltagerne fylder hele stiens bredde. Deltagerne kan følges fra broen angivet med nr. 1.

Den røde streg viser den letteste vej fra stævneplads til svømme starten.

Den røde streg viser den letteste vej fra stævneplads til svømme starten.

Sportstiming

Sportstiming varetager tidstagningen og der vil være mellemtider efter svømning, halvejs på cykelruten, ved starten til løb og ved mål. Der kan hentes en APP via mobiltelefonen.

mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe sandwich, kaffe og drikke varer på stævnepladsen.

Parkering

Parkeringspladserne tæt ved stævnepladsen er forbeholdt deltagerne. Brug parkeringen ved Regnskoven eller Radio ABC (på ovennævnte kort ligger den lige over stævnepladsen og ligger på den røde linje til svømmestarten).