TILMELDING OG RESULTATER

22227_10206570179443877_7827943908005469066_n.jpg
 
 

STÆVNE UNDER DANSK TRIATLON FORBUND

Stævnet er et medlemsstævne under Dansk Triatlon Forbund og afvikles efter forbundets sikkerhedsprotokol og konkurrenceregler. Dansk Triatlon Forbund stiller overdommer og dommere til stævnet. Stævnet kræver licens hos Dansk Triatlon Forbund eller endags licens, som kan købes i forbindelse med tilmeldingen.

Tilmelding foregår via Sportstiming - klik her

Startgebyrer fremgår af Sportstiming.dk.

Der er 500 pladser.

Alle deltagere modtager en stævne t-shirt, specielt designet til stævnet. Alle deltagere modtager en Unik Gudenå medalje.

Tidstagning varetages af Sportstiming med mellemtider for svømning, cykling og løb. Der vil også være mellemtid ved vendepunktet for cykling og for hver omgang på løbet. 

I tilfældet af for koldt vand, så forbeholder vi os ret til at ændre stævnet til en Duathlon. I tilfældet voldsomt vejr, tordenvejr m.v, så kan det i værste fald medføre aflysning af stævnet. Startgebyret refunderes ikke.

Deltagelse er på eget ansvar.

AFBESTILLING AF STARTGEBYR

Hvis du bliver forhindret i deltagelse har du mulighed for at få refunderet en del af dit startgebyr. Tilbuddet gælder kun for startgebyret og ikke et eventuelt tilkøbt indslusningskontingent (dagslicens).

  • Afbestilling inden 31. januar: 75% tilbagebetaling

  • Afbestilling mellem 1. februar og 30. april: 50% tilbagebetaling

  • Afbestilling efter 1. maj: Ingen refusion, se dog nedenfor

Hvis du vil benytte muligheden for tilbagebetaling startgebyret, jf. ovenfor, så skal du sende en mail til allan.dalsgaard@mail.dk med angivelse af dit kontonummer.

OVERFØRELSE ELLER OVERDRAGELSE AF STARTGEBYR

Såfremt du er skadet, så vil vi gerne være behjælpelig med at overdrage dit startnummer til en anden. Sidste frist for at ændre navn og overførelse er, den 31. maj 2020. Herefter vil det ikke være muligt, at overføre/overdrage.

Der skal på forhånd overføres et administrationsgebyr på kr. 200 via Mobilepay på 43889 og skriv derefter en mail til allan.dalsgaard@mail.dk med dit navn og oplysninger på den nye deltager. Ved en overførelse til næste år, skal der ligeledes overføres kr. 200 på Mobilepay og skrives en mail til ovenstående mailadresse. 

Ved afhentning af startnummer, skal der fremvises personligt ID.