TIDSPLAN

09:00 Afhentning af startnumre

10:30 Racebriefing

11:00 Heat 1

11:20 Heat 2

11:40 Heat 3

12:00 Heat 4

13:30 Præmieoverrækkelse

STED

Stævnepladsen ligger ved Randers Freja's klubhus på Viborgvej 92a. Der vil også være udlevering af startnumre fra klubhuset. Svømningen er fra Water and Wellness, som ligger 200m fra klubhuset.

ALDERSGRUPPER

Kvinder og mænd konkurrerer i nedenstående aldersgrupper.

  1. 12 - 15 år
  2. 16 - 17 år
  3. 18 - 39 år
  4. 40 år +

Der er medaljer til aspiranter og børn.

PRÆMIER

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver aldersgruppe.

Alle deltagere får en medalje og en finishertrøje

LØBSNUMRE

Startnumre kan afhentes i sekretariatet, som er placeret i klubhuset. Udover chip udleveres nummerark til hjelm og cykel.

 

Daniel mål.jpg

CYKEL CHECK-IN/OUT OG SKIFTEZONE

Ved check-in af cykel kontrolleres hjelm og om cyklen er påført startnummer. Cykler skal placeres på den plads med dit startnummer. Check-in fra kl. 09:00 – 11:00.

Der må kun placeres cykel og konkurrencetøj i skiftezonen. Alt udstyr, skal placeres i en kasse placeret ved siden af din cykel. Vi stiller en kasse til rådighed for alle deltagere.

Ved udleveringen af cykel kontrolleres startnummer på cykel i forhold til dit startnummer.

DELTAGERFORPLEJNING

I målområdet vil der være vand, energidrik, bananer mv. til alle deltagere. Der vil ligeledes være mulighed for at købe kaffe mv i klubhuset.

SVØMMESTART

Når du skal ind i svømmehallen, så skal du først henvende dig i receptionen i Water and Wellness. Her udleveres et armbånd, som du kan bruge til tøj mv. Kom i god tid, da der kan være kø.

BAGAGEOPBEVARING

Du vil kunne indlevere bagage påført dit startnummer i sekretariatet. Der vil være opsyn med bagagen under hele stævnet.

TOILETFACILITETER OG BAD

Toiletter findes i klubhuset og i Water and Wellness. Efter stævnet kan du bade i Water and Wellness.

PARKERING

Banedanmark er ved at etablere el på strækningen fra Aarhus til Aalborg og der er derfor en del arbejde i området. Det betyder også at antallet af parkeringspladser er færre end normalt. Det er vigtigt, at I ikke bruger parkeringen på Water and Wellness, da I risikere en bøde. Der er en grusparkering lige nedenforklubhuset samt ved Randers Arena.

Nanna på skamlen.jpg