Keld.jpg

PRÆSENTATION AF STÆVNET

Vildt flotte omgivelser, men får du overskud til at nyde dem?

Da Grev Christian Ludvig Scheel von Plessen i 1795 byggede Fussingø Slot var han nok ikke klar over, at han havde placeret slottet i et kommende MTB og Trail mekka. Han viste nok, at slottet ville komme til at ligge i den mest fantastiske natur med Fussing Sø på den ene side og et kuperet skovområde på den anden. I dag er Fussingø og Fussing Sø begge fredet og benyttes af mange naturelskere samt MTB ryttere og Trail løbere. Fussingø lægger i dag jord til adskillige MTB stævner og der har også tidligere været afviklet DM i triathlon. Det har vi i Randers Freja Triathlon også længe drømt om og nu skal det være. Puds din MTB og snør dine trail sko, for du skal en tur i Fussing Sø, en tur igennem Fussingø skove, ned af Galgebakken og afsluttende løbe på en blanding af stier og spor på en dejligt kuperet rundstrækning.

Randers Freja Triathlon er arrangør for et helt nyt stævne ”BIIR Cross Triathlon”, som afvikles i Fussingø, ca. 8 km fra Randers centrum 0g 5 minutters kørsel fra E45 (Randers C). Området er meget naturskønt med Fussing Sø, Fussingø Slot og det meget kuperet område, som flot indrammer hele stævneområdet. Randers Freja Triathlon samler alt sin ekspertise som stævnearrangør af Spar Kron 1/4 Jernmand, Gudenå Open Water og Marcus Duathlon og Triathlon og giver jer et smukt, hårdt og veltilrettelagt stævne.

Stævnet byder på to distancer, BIIR HARD og BIIR EXTREME. For dem som endnu ikke er fortrolig med svømningen, er der også en DUATHLON.

Vi håber vi ses søndag, den 10. september 2017 med start kl. 11.

Læs mere om stævnet, ruter, tilmelding nedenfor. Praktiske oplysninger om stævnet kan læses via link, som findes sidst på denne side.